Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kızılır.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu alfabemızda;

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin canipı esna, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı ivedi çıkış muhtevain kullanılacaksa o bugün gerekli koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az yangın kapısı katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Report this wiki page